„Предателство на най-високо ниво в Левски, „пазителя на акциите“ е в мат“

7 Dni Sport03.04.2023
Левски, Наско Сираков

Близо десет години години минаха от онзи момент, в който Наско Сираков видя от много близо как представители на така наречените организирани привърженици съблякоха новия треньор на Левски Ивайло Петев и след който легендата отсече, че крака му повече няма да стъпи на „Герена“.

Той не само стъпи отново, но сега вече е собственик на мажоритарния пакет акции, въпреки че му е по-готино да казва, че е пазител на тези акции.

Онзи ден с една декларация същите тези организирани привърженици морално съблякоха идола си. А ден по-рано в процеса се включи и Станимир Стоилов, който осъди отсъствието на Наско Сираков от определяната като много важна среща
Наско Сираков не за първи път има ангажименти в много напечен момент. Преди две години той не се яви на гроба на Гунди и Котков на 50-годишнината от гибелта им пак поради други задачи. Това бе прието като изключително негативен ход на Сираков, който се скри от фенове и медии, защото в клуба не бе никак спокойно и близкото бъдеще бе неясно. Но такива събития трябва да се уважават и да се удостояват с присъствие.

Само след месец, на 4 май, се навършват 80 години от от рождението на Георги Аспарухов и на този етап футболен клуб Левски не е обявил никакви инициативи, никакви чествания, никакви артикули за продажба. Сигурно ще е някаква огромна изненада и нещо помпозно, но времето си напредва.

Автор: „Тема спорт“

Оригинално заглавие: „Моралното събличане на идола“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ