Йордан Лечков: Бях доста толерантен досега, но вече няма да е така

Йордан Лечков

Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков коментира полемиките в родния футбол около сегашното ръководство и екипа на Димитър Бербатов. Бившият национал е на мнение, че си има избран президент и трябва да спре да се спекулира по темата.

Престанете да казвате кандидат-президента Бербатов! Отдавна си избрахме президент. Ако бяхме победили Черна гора, толкова много специалисти нямаше да излязат от дупките си.

На моменти имам чувството, че гледаме различни мачове. Аз години наред казвам нещата такива, каквито са, гледам реално. Но някои хора, които имат мераци да управляват, прекаляват. Уважавам тези, които правят нещо за футбола, влагат времето си, сърце, пари, правят го с любов„, коментира Лечков пред БНТ.

Унгарците са много напред. Знаете ли в нашия отбор кой взима най-висока заплата – Кирил Десподов. А капитанът на унгарците Доминик Собослай (РБ Лайпциг) получава 10 пъти повече от него. И ние искаме да се сравняваме с тях… Да не говорим за базите и стадионите, които се направиха в Унгария от Виктор Орбан. При нас държавата я няма, абдикирала е от спорта. Първенството ни също куца. И се явяват разни хора, на които им давате право да говорят и да критикуват. Извинявам се, бях доста толерантен досега, но вече няма да е така„, добави вицепрезидентът.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ