Ева Брезалиева е кралицата на Световната купа в София

339245428_1281191625804340_2299993372764060559_n

Българката Ева Брезалиева е кралицата на Световната купа по художествена гимнастика в София. Тя получи уникална корона и бижута от Златарна Целие. Нейни подгласнички са Милена Балдасари от Италия и Барбара Домингос от Бразилия.

Кралицата по традиция се определя чрез гласуване от спортните журналисти (български и чуждестранни)  и фотографи, акредитирани за спортното събитие.

Короната, която е произведение на ювелирното изкуство, е преходна и се връчва всяка година. Тя бе връчена на Брезалиева от Валентина Иванова, регионален мениджър на Златарна Целие за България.

Тиарата е неповторима със своя дизайн, направена от сребро 925/000 с родиево покритие. Камъните, които са инкрустирани, са овални бели и лилави кубични цирконий, всички вградени ръчно от експертите на Златарна Целие. Повърхността ѝ е огряна от матирани полирани елементи. Короната е направена по концептуален дизайн на Хелена Умбергер. Изработката на тиарата е микс от съвременна технология и ръчна направа, което я прави уникална и неповторима.

Снимка: Официална фейсбук страница на БФ по художевствена гимнастика


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ