Български ухоподавци: Владимир Путин се ожени тайно за Валентина, писна ни да мълчим, имаме кадри от тържеството

7 Dni Sport01.04.2023
Screenshot 2023-04-01 at 21.50.14

Президентът на Русия Владимир Путин е сключил тайно брак с внучката на първата жена-космонавт Валентина Терешкова – Прасковя Фьодоровна Сорокина /40/ навръх 1 април, предаде агенция „Менделсон“.

Тържеството се е състояло в тесен кръг в столовата на космодрума в Байконур, носеща името на Терешкова. Кумували са външният министър на Руската федерация Сергей Лавров и говорителят на МВнР на Русия Мария Захарова.


Кадър, който е приложен към оригиналната статия към който има и текс за случилото се тържество.

Както научихме от три независими източника, неприсъствали на събитието, военният министър Сергей Шойгу е бил помолен да напусне банкета заради недвусмислени намеци към булката, придружени с няколко тежки падания от масата. След като Шойгу не успял да си тръгне сам, бил изпратен от говорителя на Кремъл Дмитрий Песков, който жертвал десерта си в името на останалите присъстващи.

Стана ясно, че спряганата за дългогодишна любовница на Владимир Путин, бившата гимнастичка Алина Кабаева, не е откривала салон за масажи, както съобщиха руски медии, а в момента излежава доживотна присъда в наказателна колония в Камчатка. Путин я пратил там, отчаян от нейната непохватност в кухнята. Тя така и не се научила цели 8 години как се правят пелмени с телешко.

Дали Прасковя Фьодоровна ще сподели съдбата ѝ, остава да покаже бъдещето. Световни букмейкърски къщи вече приемат залози и дали новата двойка ще сподели съдбата на Адолф Хитлер и Ева Браун, чийто щастлив брак от 29 април 1945 г. изкара няколко часа.

ПС. Редакцията на ФАКТИ не гарантира на 100% достоверността на информацията поради спецификата на деня.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ