Със сигурност Слави Т. Трифонов го боли. Истината за най-голямата му любов Мартина: От леглото на милиардера до гащи втора употреба

7 Dni Sport01.04.2023
Screenshot 2023-04-01 at 16.28.45

По всичко личи, че бившата изгора на Слави Трифонов – Мартина Огнянова, го е закъсала сериозно, след като си купува дори бельото втора употреба.

Прави впечатление, че и тя се нареди сред желаещите под обява в социалната мрежа Фейсбук, гласяща: „Предлагам три чифта бразилки на „Виктория сикрет“, размер М, чисто нови, не са мерени. Червени, черни и бежови. Цена за брой 16 лева“.

Това пише в обявата на продавачката на бельото, а бившата танцьорка е побързала да ги заплюе за себе си.

Потребители на мрежата коментират, че дори и бельото да не е носено, то все пак е втора употреба, предвид факта, че се купува от физическо лице, а не от магазин. Тъй като и още няколко дами са изявили желание за предлаганото марково бельо, така и не става ясно дали бройките са стигнали до бившата изгора на Слави Трифонов.

За никого не е тайна, че самата тя продава всичките си дрехи, чанти и обувки, които са й подарък от Дългия. Той й ги е купувал по време на връзката им. Очевидно бившата танцьорка кърпи семейния бюджет с продажбата им, който по всяка вероятност е доста изтънял, щом е стигнала до там.


Щастливата Мартина с новата си любов Коко, двамата живеят нормално и се радват на себе си.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ