Дюкенс Назон още липсва в ЦСКА, Иван Турицов е на облекчен режим

7 Dni Sport01.04.2023
ЦСКА, Тренировка, Дюкенс Назон, Тобиас Хайнц

Иван Турицов продължава да се готви на облекчен режим, след като вече повече от месец се възстановява от преразтегната вътрешна връзка на дясното коляно.

Той получи тази травма при победата с 1:0 над Септември в края на февруари. Очакваше се бранителят да поднови пълноценни занимания през тази седмица, но желанието на треньорския и медицинския щаб не се сбъдна.

Вчерашната тренировка на армейците пък бе пропусната от нападателя Дюкенс Назон, който все още не се е присъединил към тима, след като бе ангажиран с националния отбор на Хаити. Както е известно, той бе приет за няколко часа в болница заради лека треска преди втория мач на страната от Лигата на нациите в Зона КОНКАКАФ, който се проведе в Доминиканската република. Очаква се голмайсторът да поднови занимания днес.

Всички останали играчи на ЦСКА се готвят на пълни обороти на базата в Панчарево преди предстоящия във вторник двубой с Черно море.

Автор: „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ