Съпругът на Мария – Миро Соколов се изля: Казал и, че се връща при майката на децата си, тя го ударила, той я спукал от бой

7 Dni Sport31.03.2023
Screenshot 2023-03-31 at 17.04.22

Мария пя с Преслава в известно столично заведение, а после се отдаде на скандални танци, за да покаже, че раздялата ѝ с Миро не я засяга. Преслава бе първата, която подкрепи колежката си след скандала.

Двете извиха глас в дует, а по-късно Отварачката не спря да кърши снага.


Красивата Мария с огромен букет от рози, с който поздравява своите последователи с хубав ден.

Бурното забавление требваше да покаже, че тя пет пари не дава за все още законния си съпруг Мирослав Соколов, който се върна при първата си жена. Соколов не смята да се признава пред съда за виновен, въпреки че това със сигурност ще го спаси от ефективна присъда.

Лихварят е готов да твърди, че целият побой над фолк дивата е бил при самозащита. Мирослав обяснява, че е съобщил на съпругата си, че я изоставя, за да се върне при бившата си Вая, от която има две деца. Тогава фолк дивата откачила, започнала да удря мъжа си, да го обижда и той я спукал от бой, за да се защити.

Припомняме, че Миро и Мария са заедно от 2 години. За този кратък период тя успя да го накара да се оженят. Интересното е, че Вая явно ще играе роля в бъдещата съдебна битка между Мария и Миро. Тя отново е приела мъжа си и домашният арест на Миро се провежда именно в жилището, в която живее тя с двете си деца.


Мария заедно с най-известния гримьор на звездите из цяла София и не само – Цецо Андреев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ