ЦСКА се разделя с най-качествения си играч, изненадали фамилия Ганчеви посреднощ

7 Dni Sport31.03.2023
Локомотив Пловдив - ЦСКА, Отбор

Собствениците на ЦСКА от фамилия Ганчеви са получили интересно обаждане, свързано с техен футболист, пишат колегите от „БЛИЦ“.

Швейцарски клуб е подновил интереса си към Иван Турицов. Според достоверни източниците Лугано ще се опита да привлече десния халф-бек след отварянето на летния трансферен прозорец.

Швейцарците хвърлиха око на Турицов преди година и половина. Тогава колегите информираха за изпратената оферта, която беше отхвърлена, без да уточни името на отбора.

Ето че сега интересът към българския национал е възобновен.

„Става въпрос за Лугано. Преди няколко дни са пратили съобщение късно вечерта на Данаил Ганчев. На другия ден са имали разговори с него и с баща му. Лугано ще прати свои хора, за да гледат Турицов в няколко мача до края на сезона. Най-вероятно в най-напечените двубои“, уточниха източниците.

Лугано има само един десен бек в момента. Това е еквадорецът Джон Еспиноса. На същия пост действа и германецът Лукас Май, който по принцип е централен защитник. Немецът обаче е скъсал сухожилие и му предстои операция, която може да го извади от игра чак до края на календарната година.

„Лугано ще се опита да вземе Турицов през лятото. Със сигурност ще има по-добра оферта от предишната. Ганчеви обаче трудно ще пуснат някой играч, ако ЦСКА стане шампион. Това ще се случи само при изключително силно предложение“, уточниха още информаторите.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ