Беласица с опустошителни действия за затревяването на стадиона си

10930849_790692281026960_5717914222596567708_n

Ръководството на Беласица прекърши последния прът в колелото преди завръщането на тима на стадион „Цар Самуил“. Петричани бяха изправени пред опустошителна атака от попови прасета, която ликвидираше опитите теренът да бъде затревен. Многохилядното ято от инсектите създаваше много проблеми на Беласица, но от клуба се похвалиха, че са успели да го ликвидират. След масовото убийство на поповите прасета петричани ще стартират моментално изграждането на тревната настилка на „Царя“. Все още обаче не е ясно кога отборът ще се завърне на собствения си стадион. Това ще стане, след като вече порасналата трева бъде изкосена поне три пъти.

Иначе Беласица гостува днес на „Ивайло“. Старши треньорът на тима Венцеслав Иванов е наказан и няма да води тима от пейката. Защитникът на Атанас Карачоров също ще пропусне мача с Етър заради наказание. Очаква се Бела да излезе срещу „виолетовите“ с почти точно копие на състава от предния кръг, победи класически Спортист Своге с 3:0.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ