Максимални наказания за Миньор след скандала със съдията в Перник

273709956_4922997221098544_673257049420299797_n

Ръководството на Националната волейболна лига (НВЛ) ще наложи максимално предвидените наказания по правилник на провинилите се волейболисти на Миньор (Перник) и клуба, след като след втората полуфинална среща във Висшата лига Миньор – Раковски 1964 (Севлиево) първият съдия Любомир Петров получи удар и вербални атаки.

Не е имало удари. Имало е удар. От състезател на Миньор (Перник). Има решение на Дисциплинарна комисията, която се е запознала с докладите на първи съдия, втори съдия и делегата на мача. Според Дисциплинарната комисия на НВЛ Миньор (Перник) ще бъде наказан с лишаване от домакинство за 2 срещи и глоба от 2500 лева, а двамата волейболисти, замесени в случая ще бъдат лишени от състезателни права за 4 мача и глобени с по 4000 лева. Това е максималното наказание предвидено от правилника, което може да се наложи в такива случаи. Доколкото знам, от колегите от Миньор ще обжалват решението пред Апелативната ни комисия. Когато има решение на Апелативната комисия, ще бъдете запознати с точните решения. Какво точно ще бъде решението и наказанието ще публикуваме скоро на официалния сайт на НВЛ”, заяви оперативният директор на НВЛ Христо Апостолов

Автор: Спортал


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ