Футболисти на Локомотив(Пловдив) зарадваха деца в пловдивско училище

338133381_951734655870376_5788469102970571136_n
С поредното си посещение кампанията „Спортувай с Локомотив Пловдив” зарадва над 250 деца от ОУ „Райна Княгиня“ Пловдив.
А те, както във всяко едно училище досега, наобиколиха хората в черно-бяло, с блясък в очите и усмивки по лицата, развълнувани и пеещи “Само Локо”!
Този път избраниците от футболистите на Локомотив Пловдив бяха Илко Пиргов, Мартин Паскалев, Йосип Томашевич, Иван Арамазов, Кристиан Томов, Джовани Бариани и Матеус да Силва, придружени от Димитър Палазов и Христо Златински.
Част от кампанията станаха също играещият треньор на БК „Локомотив Пловдив“ Михаил Андреев и играчите Аврам Андреев и Богомил Дичев, както и световната шампионка в скока на дължина за девойки и Атлет на България за 2022 година – Пламена Миткова, бронзовият европейски медалист по троен скок Васил Русенов и треньорът им Ивайло Русенов от СКЛА Локомотив Пловдив  .
Заедно с представители на “Клуба на привържениците на ФК Локомотив Пловдив” те раздадоха поредната порция подаръци на децата за вече започналата учебна година.
По традиция, след церемониалната част последва и спортната – онази, която децата очакваха с трепет – тренировка по футбол, баскетбол и лека атлетика с пловдивските любимци!
От фенклуба добавиха:
“Локомотив Пловдив” винаги е бил повече от клуб, а вие деца сте доказателството за това!
Благодарим ви за топлото черно-бяло посрещане!

За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ