Теодора Илиева от „Ергенът“: Истина е имам връзка с въпросния господин от ЦСКА

7 Dni Sport30.03.2023
Screenshot 2023-03-30 at 19.12.28

Изненада, или по-скоро не. Като почти всяка класическа кифла, оказа се, че Теодора от втория сезон на „Ергенът“ е минала през футболист.

Преди да бъде изгонена от романтичното риалити след юмручната й схватка с нейната конкурентка Мони, самата тя призна, че си пада по футболисти и ММА бойци.

Задоволявайки любопитството на последователите си в Инстаграм – Теди потвърди, че е имала авантюра с известен играч на ЦСКА. Само че повдигна завесата пред личния си живот съвсем леко.

Въпреки че отрече да крие за връзката си с футболиста, детегледачката на семейство Гущерови скри с емотикона името му, което беше изписано от неин последовател. И отсече: „Никога не сме крили връзката, която сме имали.“

В отговор на констатацията, че изглежда много по-зряла за крехките си 19 години пък, Теди се похвали, че не само на визия, но и на акъл го докарва 10 години отгоре.

„Смятам, че в една връзка мъжът трябва да има водеща роля“, сподели още Теодора Илиева, която си била останала най-близка с Кристина Пламенова и Мария Самар от бившите си „колежки“ в „Ергенът“, които са се натискали за сърцето на Евгени Генчев, пише „Телеграф“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ