Младежки национал на България подписва с отбор от елита на Португалия

България - Нидерландия, Силвестър Джаспър

Младежкият национал на България – Силвестър Джаспър, ще напусне Фулъм през лятото. Той вече е подписал предварителен договор с португалския елитен Портимонензе, пише журналистът Педро Сепулведа. Контрактът на крилото с клуба ще бъде за три години.

Джаспър се присъедини към Фулъм от местния съперник Куинс Парк Рейнджърс през 2012-а година и бързо направи впечатление в академията на „котиджърс“. Той записа три изяви в първия отбор под ръководството на Скот Паркър, а за първи път попадна в групата на Фулъм за двубоя от ФА Къп срещу Манчестър Сити през януари 2020-а година.

Джаспър имаше периоди под наем в Колчестър Юнайтед, Хибърниън и Бристол Роувърс, но играеше предимно за отборите на Фулъм до 23 и 21 години.

Портимонензе е 14-и във временното класиране на португалския елит през настоящия сезон, като е на 10 точки над зоната на изпадащите. Треньор на тима е Пауло Серджио.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ