Бразилски гранд към Домусчиеви и сие: Взимаме Ви перлата, искаме го

7 Dni Sport30.03.2023
Лудогорец - Андерлехт, Отбор, Игор Тиаго,

Бразилски гранд се е насочил към нападател на Лудогорец, пишат медиите в страната. Васко да Гама ще се опита да привлече аржентинеца Матиас Тисера. Васко този сезон се завърна в елита и се стяга за по-сериозно представяне. 26-годишният нападател е в радара на гранда от Рио де Жанейро. Той има договор с разградчани до 30 юни 2025 година. Тисера прави силен сезон в Първа лига, като в 19 мача е вкарал 10 гола и има 3 асистенции. Гаучосът дойде в средата на февруари 2022-а. Има и 12 срещи с 3 попадения в евротурнирите.

Преди да дойде в Лудогорец, Тисера бе играл само в родината си за Платенсе, Нюелс Олд Бойс, Индепендиенте Ривадавия и Килмес.

Нападателят е втори избор за атаката на орлите след бразилеца Игор Тиаго. Зелените обаче са склонни да се разделят с играча срещу доста сериозна оферта. Очаква се Васко да Гама да предложи такава в най-скоро време.

От Лудогорец обявиха, че днес пускат в продажба билетите за срещата със Спартак Варна от турнира за Купата на България, която е на 4 април (вторник) от 17:00 часа. Талоните за четвъртфинала са със следните цени – 8, 10 и 15 лева.

Футболистите на Лудогорец Игор Тиаго, Игор Пластун, Серджио Падт, Педро Нареси, Якуб Пьотровски и Аслак фон Витри посетиха основно училище „Васил Левски“ в Разград.

Деца от 2-и до 4-ти клас в школото имаха страхотната възможност да се запознаят с любимците си, да им зададат въпроси, а накрая и да поиграят футбол. Специално за събитието клубът бе осигурил присъствието на талисмана на тима – орлицата Фортуна. Освен позитивните емоции децата от училище „Васил Левски“ получиха куп подаръци от футболистите на Лудогорец.

Автор: „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ