„Дюкенс Назон от ЦСКА е приет в болница. Истината за случилото се с тарана.“

7 Dni Sport30.03.2023
Арда Кърджали - ЦСКА, Дюкенс Назон

Централният нападател на ЦСКА и националния отбор на Хаити Дюкенс Назон притесни сериозно двата треньорски щаба, след като бе приет в болница в Доминиканската република. Това се случи по време на лагера на селекцията, водена от Жан-Жак Пиер, за Лигата на нациите в зона КОНКАКАФ.

Голмайсторът е пропуснал тренировката на тима в понеделник и е бил хоспитализиран часове преди последния двубой в надпреварата срещу Бермуда, завършил 3:1.

„Назон е добре. Той отсъства от последната тренировка на отбора, след като се почувства зле и своевременно бе откаран в болница. Там стана ясно, че всичко е било само уплах и няма здравословен проблем. Той ще бъде на разположение на Жан-Жак Пиер, който ще може да го използва в предстоящия двубой срещу Бермуда“, съобщиха от Футболната федерация на Хаити. Те не разкриха повече информация за състоянието на Назон, който в крайна сметка остана неизползвана резерва при победата с 3:1.

Очаква се днес или утре нападателят да се прибере в България. Той се завърна в селекцията на Хаити след отсъствие от година и половина, като ознаменува това с гол. Откри резултата при победата с 4:0 над Монсерат в събота. С нея тимът си осигури първото място в групата и ще участва в Лига А на следващото издание на Лигата на нациите. Освен това си спечели билет за Голд Къп 2023, който ще се проведе от 24 юни до 16 юли в САЩ. Назон е голмайстор №3 в историята на Хаити с 26 попадения в 50 мача, на две от втория в класацията Ги Сан-Вил.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ