Бултрасите в екстаз: 3 от 4 трибуни на „Колежа“ вече са с монтирани седалки

337835733_595853882444922_5406549637893855193_n

Три от четирите трибуни на стадион „Христо Ботев“ вече са с подредени седалки. Строежът на стадиона е във своята финална фаза и все повече придобива своя завършен вид. В последните дни ударно се поставят седалките по южната трибуна, където ще стоят най-бурните привърженици на жълто-черния клуб.

С жълти, черни и червени седалки се оформя фенската емблема, като точното им местоположение се доуточнява. По всичко личи, че до началото на април месец стадионът ще има вид за провеждане на футболни мачове.

Към момента остава да се поставят седалки само на северната трибуна и частично на ъгловите сектори, както и специалните метални съоръжения за сядане на гостуващия сектор.

Поставянето на осветлението е във финална фаза, като в момента се правят последни дейности преди тестово пускане през тази седмица. Силните ветрове обаче затрудняват височинната работа. Лошото време пречи и на начало на работата по козирката на „Трибуна Изток“. Там конструкцията отдавна е монтирана, като предстои да се постави и покритието, част от което вече е на място на стадиона. Дейностите около стадиона също са в напреднала фаза, като се извършват последни асфалтирания около целия стадион, включително и откъм улица „Варшава“, където тя стартира най-последно.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ