Краката на ММА боец в „Сървайвър“ омекнаха, след като чу това от Божана! Хвърли се да я целува

7 Dni Sport29.03.2023
1

Експанзивната кулинарка Божана Кацарова успя да прекърши емоционално един от най-силните и първични участници в „Сървайвър“ – ММА боеца Георги Валентинов. В последните дни двамата бяха в лют конфликт, а спортистът неведнъж нарече талантливата готвачка „предателка“ и дори „Юда“. Божана обаче успя да намери обратния път към сърцето му и го накара да се размекне като маракуя под палещото слънце на Доминикана.

Божана прекърши ММА боеца Валентинов в „Сървайвър“

„Жоро, нещата, които се случиха между нас, искрено ме нараниха! И истински мислих за тях вечер преди да си легна!“, обяви тя, хлипайки. Кулинарката призна на всеослушание, че в риалитито е плакала единствено от обич и гняв към спортиста, когото смята за един от най-близките си хора в играта. Разчувстван от думите й, ММА боецът се пречупи, забрави враждата и се хвърли в прегръдките й.

Божана прекърши ММА боеца Валентинов в „Сървайвър“

Емоционалната сцена се разигра малко преди Божана да напусне племето си „Сини“, след като загуби дуела срещу най-добрата си приятелка в „Сървайвър“, актрисата Снежана. Занапред кулинарката ще живее на Острова на отшелника.

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ