ММА боецът Георги Валентинов няма късмет с жените, все попада на боклуци

7 Dni Sport27.03.2023
1

ММА боецът Гeopги Валентинов отново търси любовта. Здравенякът, който е звезда в новия сезон на „Сървайвър”, няма късмет в отношенията си с жените, които вечно го зарязват. Мачото в момента няма жена до себе си, но много бленува за сватба и най-вече деца.

 

За разлика от повечето младежи, Георги вярва в брака и държи на подписа, а още повече на благословията от Господ. ММА боецът е силно набожен и постоянно споделя цитати от Библията, икони и параклиси, досущ като Благо Джизъса, но все още не прави деца под път и над път като него.

Жоро стана известен покрай връзката си с плеймейтката Златка Райкова. Преди 5 години Валентинов предложи брак на любимата си силиконка. Това се случи в предаването „Като две капки вода”, където пазарджиклийката се вихреше като участник. Това стана веднага след изпълнението ѝ на песента „Like a virgin” („Като девствена”) на Мадона. Водещите Димитър Рачков и Васил Василев Зуека, направиха скеч, в който Рачков ѝ предложи брак, а след като тя отказа, се появиха още 6-ма кандидати. Сред които „олигарх три“, „богат, но грозен“, „беден“ и даже жена, която не бивало да бъде пренебрегната с оглед Истанбулската конвенция. Златка не хареса никого и отсече, че не иска да се омъжва. В този момент се появи Валентинов, който падна на коляно, измъкна годежен пръстен от джоба и зададе въпроса: „Ще се омъжиш ли за мен?“.

„Да, ама Мадона сега” – отвърна Райкова, която не очакваше предложението. В публиката бяха дошли родителите на блондинката, което още повече усилваше емоцията. Уви, годежът им не изкара и месец и малко преди финала на шоуто двамата се разделиха, а причината бе изневяра от страна на Златка, която кръшна на любимия си с брата на фолк звездата Борис Дали – Велислав Делибалтов. Тогава се чу, че шавливата блондинка се отдала на страстта си в тоалетните на „Капките”. Двамата даже не се опитали да бъдат дискретни, защото пъшкането им се чувало надалеч, а хората от екипа останали безмълвни от това, което достигнало до ушите им.

Слуховете за пикантната авантюра бързо се разпространиха в светските среди и не останаха тайна за самия Георги. Огорчен и обиден, той на мига развали годежа с Райкова, а днес не иска да чува за нея.

„Благодарен съм на съдбата, че ме отърва от тази жена! Признавам, че я обичах, но бях заслепен  – не успях навреме да разкрия истинската й същност. Не заслужава даже да я коментирам. Откакто е с онзи смешник Благой Георгиев, дори не я поздравявам!”, заяви преди време посраменият Валентинов. Златка е имала толкова много връзки, че дори не си спомня за някои от тях. Моногамността не е присъща на плеймейтката и тя често въртяла по няколко мъже наведнъж, твърдят от обкръжението й.

Златка и Валентинов изкараха заедно 5 години и това е най-дългата връзка на изкусителката.

„Ще вдигна банкет или ще правя курбан всяка година на датата, когато предложих годеж на Златка, за това, че съм се отървал. След 5-годишна връзка тя ме предаде по този грозен начин. През цялото време е била вълк в овча кожа. До този извод стигнах след случката. Няма как да скрия, че съм я обичал. Било ми е хубаво с този човек. Затова съм стоял толкова дълго до нея. Принципно се разделихме нормално. Това e самата истина. За мен и двамата са потънали кораби. Най-голямото наказание за тях ще бъде да ги направя свидетели на моите успехи. Нищо повече” – призна рогоносецът.

Секс аферата на плеймейтката с брата на Борис Дали бе кратка, а малко след нея блондинката се залюби с Благо Джизъса. Златка твърдеше, че е безумно влюбена и за първи път й се случва да изпитва подобни чувства, както и се срамуваше от бурното си минало. Двамата с Джизъса изкараха заедно 3 години и се разделиха, защото бившият футболист й изневери. След разлъката между двамата Валентинов тържествуваше и дори вдигна купон, че на бръмчалката й се е върнало за изневерите.

Междувременно ММА боецът изкара кратка авантюра с фолкаджийката Ванеса, която стартира музикалната си кариера с „Ара”, но след това премина в „Пайнер”, където се подвизава под псевдонима Малката. Спортистът и чалга дивата се любиха в продължение на няколко месеца, а след това си намериха нови половинки. Жоро се залюби с нова тунингована красавица – пловдивчанката София Михайлова. Това се случи преди почти точно 2 години. Връзката на Георги и София изглеждаше сериозна, двамата дори публикуваха общи снимки и си обясняваха в любов в социалните мрежи. Мацката не отстъпваше пред Златка по брой корекции. Брюнетката имаше силикон в бюста, „патешки” устни и отрязан нос. Влюбеният спортист предложи брак на София, която прие, но малко след това го натири. Е, без да му сложи рога, но отново Валентинов бе зарязаният. Близки до него издават, че здравенякът много страдал, че отново не му се е получило в любовен план. Георги често споделя снимки на красиви булки, на младоженци в църква или икони.

„Да се ожениш за невярващ човек е като да се ожениш за мечката в цирка: сега кара колело, свири на хармоника, а след 3 години ще те изяде” – пише под един от фотосите набожният боец, а Маги Сидерова му опонира: „А, може да ти роди три деца и да върти баница по хубава от „Софийска”… защо така песимистично, Жорка?”. Валентинов пък й отвръща с реплика, сякаш открадната от корифея на мисълта Валери Божинов – „Маги, не знам защо, но сякаш имам им доверие, но не им вярвам!”

Старозагорецът не крие, че много иска да си намери жена, както и да има деца. Той постоянно публикува снимки с племенничките си, които обожава. 29-годишният спортист в момента не е обвързан, но не крие, че мечтае да срещне своята половинка и да създаде здраво семейство. В „Сървайвър” Жоро се увърташе около моделката Марго Купър, която също е свободна жена. Красавицата напусна шоуто, но това не пречи двамата да се залюбят извън риалити формата, когато и Валентинов напусне предаването за оцеляване.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ