Заснеха сериал за пътя на диамантените момичета до Олимпийския връх

Художествена гимнастика, Ансамбъл

Сериал за пътя на ансамбъла по художествена гимнастика до златния олимпийски медал в Токио вече е факт, обяви Илиана Раева във Фейсбук. Филмът, който ще се излъчи тази година, е озаглавен „Пътят“ и проследява в 8 епизода всичко преди Олимпиадата, по време на игрите в Токио и посрещането у нас.

Ето какво написа Илиана Раева:
Учебник за шампиони!
Сериалът за спечелването на златния олимпийски медал е готов.
Тази година ще можете да видите 8-серийния филм “Пътят”, който ще проследи последните дни в България на националния ни отбор, пътуването до Япония, лагерът в Мураяма, изпращането до Токио, моменти от престоя в олимпийското село, спечелването на златния медал на олимпийските игри, посрещането ни в Ичигава, посрещането ни в България и много, много други интересни и емоционални мигове. Сила, слабост, Вяра, усмивки, сълзи, драми и възход са само част от многобройните и незабравими моменти, съпътствали Пътя на отбора ни до спечелването на златния олимпийски медал. Сериалът ще изпълни душите ви с неподозирани преживявания„.
Режисьор и сценарист на филма е Андрей Андонов, а оператори са Анна Недкова, Лорета Яньова и Адам Адемски.

За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ