Легендарен бизнесмен предупреди ЦСКА: Шампиони, внимавайте, Лудогорец задейства Системата

7 Dni Sport26.03.2023
ЦСКА - Локомотив Пловдив, Отбор

ЦСКА ще посрещне месец април като лидер в класирането за първи път от вкарването на отбора в Първа лига. Червените водят с 4 точки на втория Лудогорец. На „Армията“ все по-уверено се изговаря думата „титла“, а до края на първенството остават едва 11 двубоя. Някои от тях обаче доста тежки – срещу шампиона от Разград и големия съперник Левски.

По тези теми пред „Тема Спорт“ мнението си даде един от най-популярните привърженици на армейците – Лъчезар Николов – Чезари.

Ще успее ли ЦСКА да задържи върха в класирането и да прекъсне сушата без шампионска титла?

– Отборът ще стане шампион, ако подобри още малко представянето си. Мое мнение е и че през зимата трябваше да се подсили с още някой футболист, но този въпрос вече е в миналото. ЦСКА получава невероятен шанс да стане шампион. Такава възможност не са имали от много години и едва ли скоро ще имат, ако я изпуснат. Изхождайки както от временното класиране, така и от лошата форма на Лудогорец. Затова е изключително важно играта да се подобри и да се върви напред.

Какви са прогнозите ви за предстоящите скоро дербита срещу Левски и Лудогорец?

– Това са най-важните мачове до края на редовния сезон. Трябва сериозна концентрация, подготовка и да не се допуска загуба в тях. Мисля, че с Левски ще ни е една идея по-лесно, ако подходим с правилната нагласа към двубоя. С Лудогорец психологията също ще е от изключителна важност, като и върху двата отбора ще има огромно напрежение. Изобщо не е невъзможно да ги победим, особено на „Армията“. Наистина е нужна пределна мобилизация за тези срещи, защото спечели ли ги, ЦСКА на 99 процента ще е шампион.

Очаквате ли удари под кръста от прекия конкурент за първото място?

– При конкурента организацията е много сериозна. Работят изключително добре в тази посока и видимо имат резултати. Но не трябва да омаловажаваме и нещата, които са постигнали – стадион, селекция, треньорите, с които работят, и вече и организацията, която правят в първенството. Има отбори, на които биха могли да разчитат в различни ситуации, което е много важно. Но смятам, че и ЦСКА на този етап има прилична подготовка.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ