Решиха изборите във Варна! Треньорът, капитанът и феновете на Черно море застанаха зад ГЕРБ

7 Dni Sport25.03.2023
1

Подкрепа от феновете на Черно море, за предстоящите избори на 2 април, получи бившият министър на младежта и спорта и кандидат за депутат от ГЕРБ-СДС Красен Кралев.

Кралев, който 9 години беше президент на „моряците“, а на два пъти спаси с лични средства клуба, се срещна отново с фен фракция „Дартанян“. На нея този път присъстваха треньорът на Черно море Илиан Илиев, капитанът Даниел Димов и един от ветераните Ели Маркес.

„Фен фракция „Дъртанян“ към НФК „Черно море“ проведе нова среща с кандидата за народен представител Красен Кралев. Гости бяха и старши треньорът Илиан Илиев, капитанът Даниел Димов и представителят на ветераните Ели Маркес. Обстановката отново бе много ведра, премина повече в разказване на спомени и лакардии около отбора. Лайт мотивът на вечерта бе подобен на девиза на фракцията: „Един за всички, всички за КРАСЕН КРАЛЕВ“ . Успех на Краси! ПРЕФЕРЕНЦИЯ 102″, написа във Фейсбук един от лидерите на фракцията Данаил Цолов.

Под поста му се стигна до дискусия сред феновете, като не всички от тях бяха привърженици на ГЕРБ. Повечето от тях, обаче се обединиха около идеята, че на предстоящите избори трябва да бъде подкрепен Красен Кралев като личност. Заради заслугите му към любимия отбор през годините.

„Значи, говорим за среща с човека 2 пъти спасявал Черно море, Красен Кралев, хората дали идеята за паметника на Кольо Спасов и положили неимоверни усилия, за да го има – треньора и капитана на Черно море. Нашата цел е просперитета на Черно море. Красен няма нужда от доказване. Алтернатива?“, пише Симеон Златарев.

„Точно, защото Черно море е религия трябва да поддържаме отбора. Няма лошо да има Човек отгоре, който е фен на Моряците от края, на 70-те години. Тук не става въпрос за политически партии, а за личност“, пише от своя страна Лъчезар Лазаров.

Кирил Киров също подкрепя Красен Кралев: „Лесно е, когато някой направи нещо………..да стоиш отстрани и да критикуваш, без да предлагаш нищо!!!Лично за себе си заявявам, че не ме интересува никаква партия и че ме интересува какво ще се направи за ЧЕРНО МОРЕ!!!Ще гласувам за този, който може да помогне!!!Красен Кралев е направил много за нашия отбор и беше най-успешния спортен министър!!!


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ