Футболист на Етър игра срещу Меси, ритна го два пъти, после се снима с него на терена

1

Полузащитникът на „Етър“ Мартин Моран игра срещу суперзвездата Лионел Меси и Аржентина в първия мач на „гаучосите“ като световни шампиони пред препълнения стадион „Ел Монументал“ в Буенос Айрес. Панама даде сериозен отпор на домакините и загуби с 2:0 след попадения чак в края на мача.

Гостите се защитаваха през целия мач, но пуснаха голове чак в 78-ата и 89-ата минути. Лео Меси нацели сглобката от фаул в 15-ата минута, после принуди вратаря да вади негови удари пак от фаул и дори директно от корнер.

Мартин Моран се появи в игра в 67-ата минута на мястото на Гудиньо и се запомни с фаул срещу Меси. Полузащитникът на „Етър“ игра много активно на обичайната си позиция. В 78-ата минута Меси отново нацели сглобката от фаул и с добавка Алмада откри резултата. Малко след това Моран направи фаул срещу Меси, но мегазвездата този път стреля над гредата. Меси обаче показа майсторството си в 89-ата минута, когато отново от фаул завъртя технично топката в ъгъла за 2:0.

Любопитното бе, че още след последния съдийски сигнал футболистите на Панама , и Моран също, наобиколиха Лео Меси и поотделно се снимаха с него, като аржентинецът дори раздаваше автографи върху фланелките им.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ