Ето го шансът на ЦСКА за титлата! Лудогорец не се е мъчил така, Домусчиев сигурно е бесен

Лудогорец - Черно море, Тодор Неделев

ЦСКА и Лудогорец безмилостно трупат точки и не дават никакъв шанс на трети тим да се долепи до тях, но пък взимат на косъм мачовете си срещу отборите от Топ 6.
„Армейците“ имат само една победа с повече от гол разлика над тим от горната шестица – 2:0 над Черно море. Другият мач с варненци е 1:0. Тимът има също така две победи над ЦСКА 1948 с 2:1 и 1:0, с Локо Пловдив записа успех 1:0 и равен 1:1. „Армейците“ изиграха по един мач с Левски и Лудогорец, който изгубиха, съответно с 0:2 и 1:2.

Още по-изненадващо е положението на Лудогорец – успех с повече от гол само срещу Локо Пд с 2:0, три успеха с по 3:2 срещу Черно море (два пъти) и „смърфовете“. Освен това разградчани имат две ремита с ЦСКА 1948, два пъти 0:0 с Левски и успех над ЦСКА с 2:1. Само за сравнение през миналата година разградчани нямаха толкова спечелени мачове, но пък бяха много по-убедителни срещу Топ 6 в двубоите от редовния сезон. В шест от десетте двубоя Лудогорец победи с повече от един гол разлика: ЦСКА – 2:0, Ботев Пловдив – 3:0 и 3:1, Черно море – 2:0, Левски – 4:2 и Славия – 3:1.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ