Георги Миланов: Знам какво се случва в Левски! Грехота е, не са хубави тия неща

Левски - Спартак Варна, Георги Миланов

Бившият халф на Левски – Георги Миланов заяви, че се надява на обединение на „Герена“. Той изрази надеждите си и, че „сините“ ще се класират за европейските клубни турнири.

„Поддържам доста контакти с футболистите и ръководството на Левски. Има две страни – на терена, която изключително много ми харесва в последните три мача, играта и победите, и другата страна е, че се случват някои неща около Левски, които не са хубави. Надявам се в тази пауза от 20 дена да има обединение и нещата да се оправят по най-добрия начин.

Усеща се, че има проблеми. В момента Левски има много голям капитал, има сериозни футболисти с трансферни суми, които могат да помогнат през лятото. Не мисля, че ще имат финансови проблеми, защото ако се наложи, ще се продадат двама-трима и да се оправят нещата. Обединението трябва да го има. Предстоят важни мачове.

Отборът трябва да играе в Европа, защото тези футболисти с този футбол, който практикуват, мога да кажа, че в момента е най-добрият футбол като игра, това просто не се коментира. Даже доста специалисти го казаха това. Грехота е с този отбор и този треньор да не играят в Европа. Надявам се нещата да се успокоят и отборът да побеждава, а когато е лятото, да има радикални промени.

В България сме царе да се подиграваме, да правим колажи, но хората, които играем футбол, знаем колко е важен самият терен за качеството на игра. Левски практикува най-добрия футбол, разполага с най-бързите и технични футболисти, заедно с Лудогорец. Затова тези отбори играят най-добрия футбол и теренът не е еднакъв за всички, както всички говорят“, каза Миланов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ