Ключов футболист не взе участие в последната тренировка на националите преди мача с Черна гора

336893313_555528753343769_2393857451812737206_n

Защитникът на Лудогорец Антон Недялков не тренира днес с българския национален отбор в последното занимание преди мача с Черна гора. Недялков беше и единственият футболист в групата на селекционера Младен Кърстаич, който не се появи на базата „Гнездо на орли“, предава БТА. Той прави индивидуална работа, тъй като има възпаление на костта на петата и целта е да се свали максимално инфекцията.

29-годишният ляв бранител сам е изявил желание да се форсира лечението му, но за момента няма категоричен отговор до каква степен ще бъде възстановен. Самият селекционер Кръстаич е заявил пред помощниците си, че шансовете на Недялков да се върне в състава за мача с Унгария са 50 на 50. Вторият двубой от квалификациите за „лъвовете“ е в понеделник от 21.45 часа на стадион „Пушкаш Арена“ в Будапеща.

Иначе отборът направи занимание днес на базата „Гнездо на орли“ в отлично настроение. Тя беше отворена за медиите в първите 15 минути, а почти всички футболисти демонстрираха позитивизъм и мотивация за победа.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ