Безпрецедентно! Феновете на Левски привличат нов играч за Мъри, вижте какво правят

1

Набелязаният от Левски – Чебраил Макрецкис – се радва на много засилен интерес в социалните мрежи от един месец насам. Универсалният играч на Пирин бе на крачка от преминаване на „Герена“ още през зимния трансферен прозорец, но в последния момент реши да остане в Благоевград до края на сезона, когато договорът му с орлетата изтича и той може да отиде в Левски като свободен агент.

След като тези преговори попаднаха в медиите, Макрецкис стана обект на интерес и на другите водещи български клубове. След което се наложи Левски да завиши значително предложението към футболиста. Този демонстриран завишен интерес пък предизвика огромен интерес от страна на привърженици на сините, които, следвайки профилите му в социалните мрежи, го призовават да не се отмята от думата, която е дал на Наско Сираков и Станимир Стоилов.

„Ти си нашият човек, чакаме те през лятото на Герена“, пишат запалянковците на профилите на Макрецкис. Последователите на играча нарастват с всеки изминал ден, а почти всички от новите са привърженици на сините.За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ