Андрей потвърди: Да, видях всичко! Опасен човек извади меч срещу Иван и го…

Ирина Тенчева, Иван Христов

Много опасна игра със самурайски меч изправи на нокти фенове на продуцента от дуото „Иван и Андрей“

Иван Христов преглътна страха си и се съгласи да бъде опитно зайче в спиращо дъха изпълнение от фестивала за илюзионисти и магове “Златна котка”, който се проведе в Габрово.

Невиждани кадри! Иван Христов се размина на косъм със смъртоносно острие

Шоуменът публикува видео от това, което му се случи в Инстаграм. Номерът изискваше той да седне на стол и да захапе в устата си краставица. В това малко глупаво положение Иван Христов трябваше да остане изключително мирно, ако не иска да остане без ухо.

Страшно умел майстор на самурайския меч след това показва невероятна точност, като отсича първо единия, а после и другия край на краставицата.

Разбира се, верен на своя стил, Иван Христов е добавил субтитри във видеото, които коментират състоянието му в критичните няколко секунди, когато острието на катаната свисти около главата му.

Невиждани кадри! Иван Христов се размина на косъм със смъртоносно острие

Погледът му след преживяното показва точно какво мисли за този спиращ дъха номер. Зрителите на шоуто със сигурност се забавляват, но очевидно Иван изпитва голямо облекчение в края на демонстрацията.

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ