Кирил Десподов обеща: Само гледайте! Сега ще направим нещо голямо

Кипър - България, Филип Кръстев, Кирил Десподов

Капитанът на националния отбор Кирил Десподов говори преди предстоящите квалификации за Европейското първенство през 2024 година. България посреща Черна гора на 24 март от 19:00 часа на „Хювефарма Арена“, а на 27 март гостува на Унгария от 21:45 часа.

„Искам играчите да са спокойни, защото отборът е млад. Трябва да спазваме тактическа дисциплина и да се раздадем максимално на терена, защото ако не сме всички и на 100%, няма да се получат нещата. Трябва да се борим един за друг.

Направихме добри резултати последните четири мача, натрупахме самочувствие и вече е времето да внесем добрите резултати и в евроквалификациите. Увереност ни дава работата, която свършихме. Мисля, че отборът вече ще бъде по-уверен. Ако спазваме треньорските оказания, ще постигнем голям успех.

Отборът на Черна гора е доста опитен, със сигурност е неудобен съперник. Мачът няма да е лесен. Всеки един мач за нас е труден. Със сигурност ще има голяма битка на терена“, каза Десподов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ