Наско Сираков няма да приеме оставката на Иво Ивков, даде му да спасява лиценза

Левски, Наско Сираков, Иво Ивков

Наско Сираков на този етап няма опция за нов изпълнителен директор на Левски, ако се стигне до раздяла с настоящия човек на този пост Иво Ивков. Това довериха близки до собственика на клуба. Двамата са в обтегнати отношения, след като директорът остро разкритикува публично начина на ръководене на клуба от „висшето ръководство“.

Възможно е Сираков да не приеме евентуална оставка от изпълнителния директор, като една от причините е, че на този етап не вижда достатъчно подготвен специалист по материята. А според хора от „Герена“ собственикът изобщо не е търсил нов човек за поста, тъй като е получил индикации, че Станимир Стоилов няма да приеме никак добре подобен развой на събитията и може да постави и своето бъдеще на „Герена“ под въпрос.

Самият Иво Ивков в момента под пара оформя втория пакет документи за защита на лиценза на Левски.

Първата част, която касае само финансовите дела в клуба, бе изпратена към канцелариите на УЕФА преди домакинския мач с Лудогорец в края на февруари.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ