Черноморец се похвали с модерна придобивка, юношите в Бургас са във възторг

336504042_511384517873806_79671793139774040_n

Черноморец се похвали с изключително модерна придобивка. Тя ще бъде използвана както за мъжкия отбор, който се бори за промоция във Втора лига, така и за Детско-юношеската школа. Ето какво написаха от бургаския клуб на официалната си страница във Фейсбук:

„Акули“,

Черноморец вече разполага с най-новата VEO 2 камера, със съответния пълен анализаторски софтуер. Благодарение на нея се отваря възможността за получаване на множество автоматични статистически данни, както и за допълнителни анализи. Тя е с роботизирано заснемане, обхващащо целия терен. Използването й се осъществява както по време на мачовете, така и на тренировки.

Черноморец изказва специални благодарности на г-н Костадин Ралев, който лично закупи технологията и я предостави безвъзмездно на клуба. Тя ще бъде използвана както за мъжкия отбор, така и за Детско-юношеската школа. Искрено се надяваме и вярваме, че това ще спомогне за още по-добрите резултати на „акулите“ от всички възрасти.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ