Прецакаха „Ергенът“! Награби Стара чанта, измамила го с 4 години! Вижте кои други мамят с възрастта си

1

Моделката Валерия Георгиева от „Ергенът“ е поредната участничка в риалити предаването, която крие истинската си възраст.

Красавицата се е подмладила с цели 4 години. Валерия е родена през 1995 г. и в момента е на 28. Самата тя твърди обаче, че е на 24.

Припомняме, че стана масова практика момите от риалити шоуто да лъжат за годните си. Елисавета се е подмладила с почти 3 години, а Валерия с цели 4 лазарника.

В първия сезон на „Ергенът“ певицата Гергана Стаменова лъжеше най-брутално в шоуто и се представяшеза 24-годишна, а всъщност беше на 29 г. Оказа се, че в последните 6 години Гери е все на 24, а тя се пошегува, че е станала вампир и не старее. По-късно обаче стана ясно, че Гери е набор 91. Деница Дишкова е другата участничка от миналия сезон на „Ергенът“, за която имаше слух, че също крие годините си. В предаването тя се представя за 34-годишна, но някои от момичетата заподозряха, че Деница е на поне 40, пише lupa.bg.

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ