„Герена“ се тресе, Мъри Стоилов предупреди Сираков: Направиш ли това, хвърлям оставка веднага

Левски, Тренировка, Наско Сираков, Станимир Стоилов

Процесите в Левски продължават да са бурни, въпреки че тимът стабилизира представянето и е в серия от три поредни победи, а в последните си четири двубоя не е допуснал гол.

Търканията сред оперативното и висшето ръководство обаче не са спирали. От известно е публична тайна, че собственикът Наско Сираков и изпълнителният директор Иво Ивков не само, че не са на едно и също мнение и не гледат в една посока, но и не си говорят. В тази ситуация треньорът Станимир Стоилов е между чука и наковалнята, но и на него му се налага да взима страна. И той го е направил. Мъри е заплашил да хвърли оставка, ако Иво Ивков бъде уволнен.

Имаше сериозни индикации това да се случи и шефът да бъде освободен. А и самият юрист на засекретена пресконференция пред журналисти обяви, че „чувства дните си в Левски за преброени“. Сега обаче всичко е в застой. И то точно заради позицията на Станимир Стоилов.За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ