Шампионката от Световната купа: Горда съм, отново можем да сме №1

Стилияна Николова,

Горда, че България печели отличия и отново може да бъде на върха в художествената гимнастика. Така се чувства националката Стилияна Николова, която завоюва 3 медала на Световната купа в Атина.

Представянето ми показва, че вървим в правилната посока. Има още какво да се надгражда, разбира се. Иска ми се следващия път да имам не 3 медала, а 5 златни. С треньора (Валентина Иванова) обсъдихме какво не ми достига и над кое трябва да работим.“

Всичко ми е силно тази година. Всичко мога да покажа на макс и да изиграя по много добър начин. Мисля, че тази година съм абсолютно конкурентноспособна на останалите гимнастички.

В гръцката столица Николова триумфира във финала на топка, взе сребро в многобоя и бронз на лента.

Горда съм и се радвам, че успявам да покажа, че не сме забравили какво е художествената гимнастика и отново можем да сме №1 – независимо дали е индивидуално или ансамбъл.„, заяви тя.

Още утре съм в залата и с нови сили продължаваме работата. Ден-два почивка и започваме подготовка за Световната купа в София (31 март – 2 април). Много бих се радвала всички да дойдат да ни подкрепят.
Автор: „БТВ Спорт“

За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ