„За Любослав Пенев, Саша Илич една среднощна среща и една премълачана истина – време е да я назова“

7 Dni Sport20.03.2023
Локомотив София - ЦСКА, Саша Илич

От Фейсбук профила на Иван Йорданов – фен на ЦСКА:

„Здравейте братя и сестри „армейци“, искам да Ви каже нещо, което не веднъж съм тръгвал да пиша и после изтривал. Сега обаче мисля, да го допиша и да го публикувам. Става въпрос за бурното лято, през което ЦСКА премина и малко преди това, когато „червена“ България меко казано не беше обединена, имаше бойките, сърдити фенове /и то с право/ и много болка в сърцето на хората, които просто си обичат отбора.

Преди да продължа искам, да кажа, че за мен най-радващото и основния коз на ЦСКА, да се надява на титла е публиката, която е на своите места и в мач с последния Спартак Варна напълни 10 000 места на „Армията“.

Беше една вечер и в града, от който съм се събрахме с други момчета, които подкрепяме ЦСКА. Имаме си нещо като фен клуб, на никой не сме го обявили, нямаме знамена или Фейсбук страница, но ние си го знаем, посещаваме и зачитаме. Гледаме си мачовете на отбора и все по-често сме на стадиона при нашите братя и сестри. В тази вечер всички бяхме много изнервени от това, че в ЦСКА работата не върви. Тогава си признавам, че се ядосвах, че преди месеци бяха махнали Любослав Пенев, а идваше анонимника за мен Саша Илич. После разбрах колко наивен съм бил и се информирах каква велика кариера има Илич, но просто не бях гледал сръбски футбол. Над 900 мача като играч за Партизан е знак за голямо величие. Сега виждам, че този човек е истински шампион. Вярвам и се надявам, че ще успее да направи ЦСКА колос и да израстне в кариерата, а след време да бъде и треньор на любимия си Партизан.

На въпросната среща се карахме, бяхме на различни мнения, но с една обща любов и болка – ЦСКА. Сега всички сме супер щастливи от това, че ръководство и организирани привърженици проявяват някаква търпимост, която след време за нас трябва, да прерастне и в съвместна работа, за да може да растем и цъфтим. Само ЦСКА и напред към титла и Купа.“, пише запалянкото.

Четивото му събра досто сериозно одобрение и коментари от други феновена ЦСКА.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ