Константин Папазов – Тити: Истина е бях с приятелка на Лили Иванова. Направихме го на китиника. Жена ми трябва да знае.

7 Dni Sport20.03.2023
Screenshot 2023-03-20 at 18.29.27

Баскетболният треньор Константин Папазов – Тити беше на гости на подкаста на Йонислав Йотов – Тото в популярния му подкаст – „При Тото“. Там той и музиканта си поговориха доста обстойно.

Тити отдели окоо 14-15 минути, за да разкаже история, в която кулминацията е, че е бил интимен с 50 годишна жена, която е родена през 1936-та година. Случката е от 1986-та година.


Тити Папазов се разправя със съдия на баскетболния паркет, там където е най-добър край тъч линията.

„На 20-ти, 1986-та година моито приятели от Левски влизат в казармата на МВР, а ние от Славия влизаме в строителни войски на 5-ти октомври и има новобранска. С двама приятели Буди и Мите сме на новобранската. По едно време идва една дама така леко шармантна. После разбираме, че е вариетентна певица и пее на „Чушките“ /известно столично заведение/. Те ми викат Тити, ако я поканиш на танц тази дама ти даваме 5 лева. Отивам и я каня тази дама и си танцуваме, както продължаваме хоп засмукване. Лек стрес, все пак съм 19 годишен младеж и след две седмици ми предстои посщение на казармата. Продължава вечерта и по едно време тя идва и дърпа роклята, тя беше една такава с ластик. До ден днешен и помня телефона.

Няма да забравя аз съм с жълти шалвари и бели еспадрили. Прибирам се аз живея до НДК и под нас телефон, шайба, слагам две стотинки, набирам и звъня. Ало, ало и ме покани. Отивам, отваря ми и стана, каквото стана на китиника. Правихме, каквото правихме и сега идва кулминацията. Тя отива до банята, а аз виждам зелен паспорт на раклата. Отварям и виждам дата на раждане – 1936-та година. Беше приятелка на Лили Иванова. Те са една генерация.

Години по-късно един велик мач срещу Фенербахче, падахме с 17-точки преди последната четрвърт и бихме с 2 разлика. Идва ред за интервюта и гледам журналисти, фенове и тя в публиката. Гледай какво се казва сензитивност. Жена ми я видя и вика, това е жената, нали? И тогава я видя.“, разказа култо Константин Папазов – Тити.


Тити Папазов по време на пресконференция за предстоящ баскетболен мач, прави култово физиономия.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ