„Публикувам снимка на Слави Т. Трифонов, видях го и му се уплаших от вида му“

7 Dni Sport20.03.2023
Screenshot 2023-03-20 at 11.53.54

Слави Трифонов даде интервю за предстоящите политически избори пред медия „БГВойс“. Там той и водещия Ясен Дараков си говориха около един час за политческата обстановка в държавата и какво ще се случи на избора през април месец.

Лидерът на „Има такъв наорд“ обясни загубата на 600 000 гласа от момента, в който спечели изборите парията му бе №1 до момента, в който те изобщо не влезнаха в парламента. Той каза, че това се е случило заради различката между това, което е било очаквано и реалността. Той добави и мисъл на Луций Аней Сенека, че „времето разкрива истината“.


Снимка от интервюто на Ясен Дараков и Слави Трифонов в телевизия „БГВойс“, което бе гледано от хиляди хора.

В мрежата се появи текст на Иван Йорданов, който писа в известна политическа Фейсбук група, че Слави Трифонов меко казано е изглеждал странно и добавя снимка.

„Г-н Трифонов ми е любимец, радвам се че вече е в по-добро здравословно състояние, но го видях в последната му медийна изяви и леко се изплаших. Дали е било от светлината в студиото, което бе тъмно и светнато в лилаво, дали беше след от очила или друг аксесоар не зна, но се изплаших. Имаше и големи торбички под очите, явно пак работи много и е уморен, все пак има предстоящи избори.“, написа потребителя.


Кадърът, който е приложил потребителя към текста си от няколко реда по темата Слави Трифонов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ