„Да потвърждавам новината за шеф Андре Токев, информацията Ви отговаря на истината“

7 Dni Sport20.03.2023
Screenshot 2023-03-20 at 8.57.33

Шеф Андре Токев няма да се присъедини към Нова телевизия, въпреки че наскоро гастролира в предаването „Хилс Китчънс“.

Славният готвач и ресторантьор засега си остава в „Би Ти Ви“, съобщават колегите от „Уикенд“.


Шеф Андре Токев готви в кухнята на „Мастър шеф“, телевизионния формат от който той стана известен.

Информацията идва от самия него, като по този начин се потвърждава верността на Токев към телевизията.

„На такъв етап съм, че мисля върху нови проекти. В момента си върви и предаването ми „Ловци на храна“. Двамата с Петър Михалчев само гостувахме в „Хелс Китчънс“ по покана на Виктор Ангелов, което не означава, че ще имаме редовен ангажимент там и в бъдеще. Просто хапнахме, пийнахме и си припомнихме старото време, когато тримата бяхме жури в „Мастършеф“, сподели в разговор с репортер на колегитеш топ кулинарят от българо-немски произход. И допълни, че на Запад е нещо съвсем нормално колеги готвачи да си разменят визити в ефир, дори ако работят за конкурентни телевизии.

От Би Ти Ви обаче не са никак доволни от появата на Токев в ефира на конкурентната телевизия. Според източници на същата медия, от телевизията ще се опитат да ограничат с договор Андре, за да не се показва занапред другаде.


Елегентният шеф Андре Токев в ролята си на водещ и жури в телевизионния формата – „Мастър шеф“.

Преди време шеф Андре Токев имаше инцидент, в който бе спипан от полицията да кара в нетрезво състояние. Причината за това беше, че готвача се е преуморил от постоянните си ангажименти и се е поддал на алкохола. След това Токев показа какво е научил в Германия и достойно влезе в затвора, за да излежи своята присъда и да се изкупи пред обществото.

Тази постъпка е без аналог и показа колко доблестен човек е Андре Токев, който в момента отново се заниамва с това, което най-много обича, а именно висшата кулинария.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ