Стефан Савич: Кръстаич е истински лидер, прие ме като свой син

7 Dni Sport18.03.2023
България, Национален отбор по футбол, Младен Кръстаич, Иван Иванов - Русия

Защитникът и капитан на националния отбор на Черна гора – Стефан Савич, разкри любопитни моменти със селекционера на България Младен Кръстаич. Двамата имат общ престой в Партизан Белград през сезон 2010/2011. Това е последната година в кариерата на Кръстаич, а Савич пък отива в Манчестър Сити.

Този петък двамата ще се изправят един срещу друг в двубоя от европейските квалификации между България и Черна гора.

„Кръле беше на 36-37 години, а аз на 18. Спомням си, че когато се присъединих на лагера на „Телеоптик“ (б.р. – тренировъчната база на Партизан), след като подписах договора, се запознах с треньорския щаб, след което ме заведоха да се запозная с него“, сподели Савич в интервю за Vijesti.

„Помня, че Кръстаич беше на масаж. Прие ме като син, той беше два пъти по-стар от мен, страхотен професионалист, много сериозен човек, истински лидер на терена, с огромен опит и страхотна кариера. Сезонът с него означаваше много за мен“, продължи защитникът на Атлетико Мадрид.

„Понякога се чуваме, виждали сме се няколко пъти. Радвам се и за треньорската му кариера. Той води Сърбия на световно първенство. Не се съмнявам, че прави добри неща с България. Очаквам с нетърпение да се срещнем“, каза още капитанът на Черна гора.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ