Николай Киров: Истината е, че в Берое е нужна промяна и ще се случи

7 Dni Sport18.03.2023
Хебър Пазарджик - Берое, Николай Киров

Старши треньорът на Берое Николай Киров остана разочарован след загубата с 1:3 от ЦСКА 1948. По този начин заралии остават без успех през пролетния полусезон, което застрашава елитния статут на отбора.

„Ядосвам се, когато загубим такива срещи. Противникът, без да има никакво игрово предимство, повежда с 2:0 – от две стандартни ситуации, на които отделихме нужното време на тренировките. Върнахме се в мача, но в такъв двубой са важни тези моменти.

Не успяхме да реализираме нашите статични положения. Лошо е, когато не си надигран, да загубиш. Това се случва в пореден мач, което не е добре. Имаме доста проблеми, най-вече в завършващата фаза.

За нас е много добре тази пауза, защото трябва да се направят промени. Имаме три седмици да работим. Нашата защита е изцяло нова. Нормално е да имаме проблеми, макар че до 60-70 минута не бяхме надиграни. Проблемите започнаха, когато останаха свободните пространства. Надявам се двамата, които документално трябва да се присъединят към състава, да могат да влязат и да помогнат в двете фази.

С отборите около нас допускаме грешки. Това се отразява на точковия актив. Срещу отборите, които са по-напред, винаги каквото вземеш е добре дошло. Ако не сме уверени в оцеляването, как да го придадем на състезателите“, заяви Киров.За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ