Сашо Ангелов: Всички колеги трябва да се наредим на опашка и да го направим. Да му мием краката и да му пием водата.

7 Dni Sport18.03.2023
Сашо Ангелов

Завръщането на Люпко Петрович в треньоротвото е голямата новина във Втора лига. Днес сръбската легенда ще седне на пейката за важния мач на Литекс с Добруджа, който е пряк дуел в битката за оцеляване.

„Чест и почитания за Люпко Петрович. Велик балкански треньор, заедно с Мирча Луческу и Димитър Пенев. Ние трябва да се наредим на опашка, всички колеги, и да му отдадем почит. На Люпко трябва да му мием краката и да му пием водата. Още като юноша в националния отбор съм играл срещу връстниците ми от бивша Югославия. Тогава тимът беше съставен главно от възпитаниците на Люпко. Класа. На тeзи години щом е още треньор, значи има уникална вътрешна енергия, която е по-силна от външната“, заяви треньорът на Янтра Сашо Ангелов.

„Момчетата трябва да разберат едно – дали ще играем срещу моето село, или срещу Байерн, нагласата трябва да е само за победа. Ние сме като повечето наши отбори – вътре сме лъвове, а навънка – котенца. Ето това е проблемът“, добави пастрокът на Валери Божинов.

„Какво лошо има, че Атанас Атанасов се завърна?! Аз лично го поканих, аз го върнах в Добруджа. Двама души ще взимаме по-добри решения“, добави той и сподели какво точно прави Валери Божинов в Добрич.

„Валери за три дни мина 5000 километра. Играчите имат огромен респект към него. Божинов е зареден с много енергия. Консултира се с мен, всичко съчетава с мен. Валери притежава добри заложби на треньор и един ден ще ги развие. В момента тренира наравно с останалите. Ще го видим ли отново в игра? Времето ще покаже“, завърши Ангелов, цитиран от „Мач Телеграф“.За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ