„Да потвърждавам новината за Камелия Тодорова, отговаря на самата истина – съжалявам, че го казвам“

7 Dni Sport17.03.2023
Screenshot 2023-03-17 at 11.02.34

Да истина е новината за Камелия Тодорова. Тя успява да поддържа фигурата си безупречна от ученичка досега само с няколко полезни навика, които никога не пропуска.

Джаз певицата яде само черен хляб, пие билкови чайове и приема витамини. За закуска предпочита овесени ядки, които комбинира с орехи, лешници, бадеми. Тайното ѝ оръжие обаче е лененото семе.


Камелия Тодорова на сцената, там където се чувства най-добре и радва своите фенове и приятели.

„Важно е да знаете, че за да усвои организмът полезните вещества, семето не бива да е цяло – трябва да е или счукано, или трици, които да кипнете във вода. Слагам 1 с. л. ленени трици в 1 ч. ч. вода, докато заврят, после отцеждам и я пия“, обяснява Тодорова.

Освен че забавят проникването на захарта в организма, триците намаляват калорийното съдържание на храната, с която се консумират. Така че, ако сте решили да се вталявате, заложете на „чудото на овесените трици”, както ги нарича прочутият диетолог Пиер Дюкан.

Повече от 20 години певицата прави и 5 тибетски упражнения, които не са никак трудни. Подобни са на йога и раздвижват тялото отлично, без особени усилия, пишат колеигте от „Ретро.бг“.


Красивата Камелия Тодорова изпълнява своя любим стил музика – джаз за радост на публиката в залата.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ