„Знам какво работи устата Ви любимка от „Хелс Китчън“ – Цвети Миленова, да не лае много – ще кажа истината инак“

7 Dni Sport17.03.2023
Screenshot 2023-03-17 at 8.43.12

Устатата Цвети от тазгодишния сезон на „Хелс Китчън“ направи впечатление на няколко пъти от началото на формата с реакциите си и най-вече с директността. Врачанката, която не спестява какво мисли, на моменти така прелива от енергия, че направо опожарява обстановката и околните.

В живота обаче, както обикновено се случва, не всичко е такова, каквото се показва в ефир и много от реалните факти за участниците се разбират в движение. Например, в този случай, интерес предизвика местоработата на брюнетката.

Още от ден първи Цвети демонстрира завиден хъс и въпреки че отстъпва сериозно на по-опитните от нея готвачи в шоуто, е готова да граби с шепи, както май се случва и в реалния й живот.

Оказа се, че Цветомира тази година завършва средното си образование, което е свързано с кулинарията. Нищо, че според мнозина е далеч по-голяма заради начина, по който изглежда.


Цвети Миленова демонстрира красотата си в социалните мрежи с леко провокативни снимки.

Уча в професионална гимназия по търговия и ресторантьорство в град Враца“, споделя тя.

Издава още, че обожава готвенето и дори след училище ходи да работи като помощник-готвач в заведение в града. Мечтата й, както става ясно, е да си има собствено заведение, където да си кулинарства на воля.

Тя е от хората, които лесно скъсяват дистанция, както се видя и от отношенията й с останалите в кулинарното риалити.

Цвети отдавна мечтае да участва в „Хелс Китчън“, тъй като от малка е страстен кулинар. Споделя, че за нея е чест и привилегия да бъде част от отбора на готварското шоу и се радва, че се учи от шеф Виктор Ангелов.


Красивата Цвети Стоянова залага на хубав грим за своята ежедневна визия и фотосесии за социалните мрежи.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ