Локо Пд се точи за втора поредна победа на фона на нажежените страсти на „Лаута! Черно-белите ще доказват, че боя над Лудогорец не е случаен

ЛОКО ПД-СЛАВИЯ 12

Напрежението между феновете на Локомотив (Пловдив) и собственика Христо Крушарски се покачва все повече, но старши треньорът Бруно Акрапович се надява това да не се отрази на футболистите и те да запишат втора поредна победа. В миналия кръг “смърфовете” изненадаха всички с победата си като гост над шампиона Лудогорец, а днес имат шанс да се придвижат в средата на класирането с 3 точки срещу аутсайдера Верея (Стара Загора).

Акрапович няма проблеми около окомплектоването на състава. Филип Михалевич ще води атаката, а зад него ще действат Бирсент Карагерен, Вилим Посинкович и Абделхаким Буна. Игор Банович и Парвизджон Умарбаев ще са двойката вътрешни халфове на “черно-белите”.

Верея се сдоби с две нови попълнения преди визитата в Пловдив – Милан Вушурович и Денис Василиевич. Треньорът Иван Колев призна, че Локо е фаворит, но добави, че неговият отбор е способен да изиграе добър мач и да отмъкне нещо от “Лаута”.

Досега двата тима са се срещали два пъти на стадиона на Локомотив, като веднъж “железничарите” спечелиха и веднъж срещата завърши наравно.

ППЛ – 4 кръг:

ЛОКОМОТИВ (ПЛОВДИВ) – ВЕРЕЯ (СТАРА ЗАГОРА)

Вероятни състави:

ЛОКО ПД (4-2-3-1): Луков; Петрович, Езе, Везалов, Томашевич; Умарбаев, Банович; Карагерен, Посинкович, Буна; Михалевич
Старши треньор: Б. Акрапович
ВЕРЕЯ (4-2-3-1): Г. Георгиев; З. Илиев, Йоргенсен, И. Иванов, Корупис; Максимов, Ндомбоу; М. Танев, А. Огнянов, Тевия; Диара
Старши треньор: И. Колев

СЪДИЯ: Драгомир Драганов
СТАДИОН: “Локомотив”
НАЧАЛО: 20:30 часа


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ