Футболист на ЦСКА ще играе срещу Кристиано Роналдо и компания

7 Dni Sport17.03.2023
ЦСКА, Тренировка, Лазар Туфегджия, Енес Махмутович

Защитникът Енес Махмутович е поредният национал в състава на ЦСКА. Той получи повиквателна от селекционера на Люксембург Люк Холц за началото на европейските квалификации. Тимът гостува на Словакия на 23 март, а на 27-ми посреща Португалия. Днес новият треньор на мореплавателите Роберто Мартинес трябва да обяви своите първи избраници, като със сигурност сред тях ще попадне петкратния носител на „Златна топка“ Кристиано Роналдо.

Националите на ЦСКА за предстоящата пауза в първенството са общо 6. Дюкенс Назон и Амос Юга се завръщат в селекциите съответно на Хаити и Централноафриканската република, след като не бяха получавали повиквателни известно време. Жираир Шагоян, който е доста периферна фигура за армейците през пролетта, пък бе призован от Армения. Селекционерът на България Младен Кръстаич първоначално не бе повикал нито един червен играч, но заради кадрови проблеми в крайна сметка ще разчита на Християн Петров и Станислав Шопов.

ЦСКА ще проведе една контрола в паузата. 31-кратните шампиони гостуват на втородивизионния Спортист Своге на 26 март, неделя, като началният час на спаринга допълнително ще бъде уточнен.

Националите на ЦСКА: Християн Петров (България), Станислав Шопов (България), Жираир Шагоян (Армения), Дюкенс Назон (Хаити), Амос Юга (ЦАР), Енес Махмутович (Люксембург).

Автор: „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ