Ангел Лясков с брутален коментар за дузпата и изгонването на Чорбаджийски! Разкри повратния момент в мача

ЦСКА копенхаген22
ЦСКА копенхаген23

Младият Ангел Лясков, който трябваше да замени контузения Жеферсон сподели, че е изпитал голямо вълнение при загубата с 1:2 от ФК Копенхаген. Той е на мнение, че червеният картон на Божидар Чорбаджийски е пресилен, също както и дузпата за датчаните.

„Заслужавахме много повече от този мач. Копенхаген просто разиграваха топката, ние имахме шансове да ги бием на контраатаки. Но червеният картон ни изигра лоша шега. За мен Чорбаджийски просто игра за топка, нападателят им падаше и просто се удари в ръката му. Дузпа мисля, че също нямаше. Това е мое мнение“.

„Ние сме ЦСКА, излизаме всеки мач за победа. Бях спокоен, но и много развълнуван. От малък съм фен на ЦСКА и за мен беше сбъдната мечта да започна като титуляр в толкова отговорен двубой“.

„Въпросите към треньора с каква схема ще играем на реванша. Липсваха ни Манолев, Бодуров и Малинов. Не знам състоянието на Жеферсон какво е и колко ще отсъства от терените. Ел Маестро решава дали ще играя, или не в следващите мачове“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ