Арда Кърджали гони първи успех над Левски в Кърджали

7 Dni Sport16.03.2023
Арда Кърджали - ЦСКА, Отбор

Отборът на Арда стана част от елита в България на 29 май 2019 година, когато след гол на Ахмед Осман победи с 1:0 столичния Септември в решителен бараж.

Оттогава кърджалийци са неизменна част от елитната ни група и си създадоха репутация на солиден тим. Това, което липсва на кърджалийци обаче е победа у дома над някои от грандовете в България – ЦСКА, Левски и Лудогорец, припомня „Тема Спорт“.

На „Арена Кърджали“ са се изиграли осем мача срещу тези съперници, както и два на „Лаута“, където Арда домакинстваше. В неделя предстои гостуване на Левски и местните фенове се надяват да видят успех над разклатения игрово, финансово и управленски столичен гранд.

„Сините“ са удобен съперник за кърджалийци, които имат два успеха над Левски, но на „Герена“. В Кърджали обаче Арда има две равенства – 1:1 и 0:0, както и загуба на „Лаута“ с 1:3. Сега предстои четвърти опит на Арда да постигне успех у дома над Левски.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ