ЦСКА пусна в продажба билетите за мача със Спартак Варна

7 Dni Sport15.03.2023
Септември София - ЦСКА, Сектор "Г", Фенове

Билетите за мача между ЦСКА и Спартак Варна от 24-ия кръг на efbet Лига вече са в продажба онлайн в мрежата на URBO, обявиха от „червения“ клуб.

От днес (15 март) стартира и физическата продажба на касата до фен магазина на „Армията“, която ще работи всеки ден от 10:00 до 18:00 часа, а в деня на мача от 10:00 часа до края на първото полувреме на двубоя.

Двубоят на стадион „Българска армия“ е в събота (18 март) от 17:00 часа.

Входните талони могат да бъдат закупени онлайн, а цените им са следните:

– Сектор „А“ – 12 лв.
– Сектор „В“ – 8 лв.
– Сектор „Г“ – 6 лв.
– Сектор „Б“ – 6 лв.
– ВИП ложа – 130 лв.

Два часа преди началото на срещата ще бъде отворена и специална каса за привържениците на Спартак (Варна) – до сектор „Б“ в Борисовата градина, където ще се продават билетите за сектора за гости с цена 6 лв. От днес привържениците на гостите могат да си закупят пропуски за двубоя и онлайн в мрежата на URBO.

„На касите на стадион „Българска армия“ ще се продават и абонаментни карти за пролетния полусезон 2022/2023 година. Деца до 16 години влизат на стадиона безплатно! Притежателите на абонаментни карти могат да посетят двубоя с тях!“, пишат още от „Армията“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ