Йосип Томашевич: Бесен съм на ВАР съдиите в България, ще Ви кажа истината

7 Dni Sport15.03.2023
Локо Пд - Йосип Томашевич

Защитникът на Локомотив (Пловдив) – Йосип Томашевич беше изключително ядосан след червения си картон, който получи в двубоя с Берое. Така хърватинът ще пропусне дербито с Ботев (Пловдив) в неделя в Коматево.

Бранителят влезе по-грубо в краката на Божидар Пенчев, а след консултация с ВАР Станимир Тренчев му показа директен червен картон.

Хърватският защитник използва социалната мрежа, за да изрази своето възмущение от наказанието си, като отговори на един от феновете на „черно-белите“, който пък бе публикувал снимка с неговото изгонване.

„Ако за всяко по-остро влизане ще се показва червен картон, по-добре да играем балет… Веднага ВАР и айде“, написа Томашевич, слагайки няколко емотикони, пише „Тема Спорт“.

Пред старши-треньора на „смърфовете“ Александър Томаш няма други сериозни кадрови проблеми за дербито с Ботев. За „канарчетата“ наказаните са двама – вратарят Ханкич и Джеймс Ето“о. Вчера феновете на Локо получиха билетите си за сблъсъка в Коматево. Пропуските за клетката с гостуващи привърженици бързо ще бъдат разграбени.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ