Истината за Цветомира Миленова – „бурето с динамит“ от „Хелс Китчън“ – сезон 5

7 Dni Sport14.03.2023
Screenshot 2023-03-14 at 21.16.52

Устатата Цвети от актуалния пети сезон на „Hell’s Kitchen“ направи впечатление още с влизането си в кулинарното шоу с първичните си реакции и неподправеното си поведение.

Врачанката, която не спестява какво мисли, на моменти така прелива от енергия, че направо опожарява обстановката и околните. Тя редовно разсмива своите съотборници, а си личи, че и шеф Ангелов се забавлява с детската ѝ енергия.

И докато всички смятат Цвети за невинно и незапознато с живота дете, още повече, защото е едва в 12 клас и дори не е била абитуриентка, истината обаче ще се окаже друга. 18-годишната Цветомира е далеч по-уверена, отколкото сме я мислили.

Доказателството за това са снимките ѝ в социалните мрежи, на които тя е всичко друго, но не и „малкото и наивно момиченце“ от „Хелс Китчън“. Визуалната разлика е толкова огромна, че ако не знаем, че това е именно Цветомира, няма да я познаем изобщо Брюнетката има профил в Инстаграм, който е пълен с нейни провокативни снимки.


Цветомира Миленова с провокативна визия в социалните мрежи, привлича окото на мъжете и жените.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ