Още проблеми за Младен Кръстаич и националите, един е аут, а друг виси

7 Dni Sport14.03.2023
България, Младен Кръстаич

Проблемите за селекционера на националния ни отбор Младен Кръстаич се увеличиха, след като още един от повиканите футболисти отпадна, а друг е под въпрос за старта на квалификациите за Евро 2024. Сръбският специалист няма да може да разчита на халфа на Левски Илиян Стефанов за двубоите с Черна гора и Унгария.

Атакуващият халф е с контузия, която му попречи да играе за „сините“ при победата с 2:0 над Ботев (Враца).

До момента Кръстаич винаги се доверява на Стефанов, който блесна с два гола за България през 2022 година – срещу Грузия и Гибралтар в Лигата на нациите.

Един от повиканите от сърбина вратари, е под въпрос за лагер-сбора на „лъвовете“. Стражът на Черно море Иван Дюлгеров пострада в края на двубоя с Лудогорец, като дори се наложи да бъде заменен от Георги Георгиев, който доигра срещата, загубена с 2:3.

От сметките на Кръстаич в последните дни останаха още Димо Кръстев и Доминик Янков. На техните места бяха повикани Станислав Шопов и Християн Петров от ЦСКА. Не е изключено Кръстаич да включи ново име в групата.

България стартира квалификациите в група „G“ по пътя към Евро 2024 на 24 март, когато приемаме Черна гора в Разград – от 19:00 часа. Три дни по-късно „лъвовете“ гостуват на Унгария в Будапеща.

Автор: „БЛИЦ“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ